Fogarasi József

VIGYÁZZ – VIRUS-VESZÉLY – VÉDEKEZZ!!! (folytatás 3)

 

 

Ideológiamentes Tér

(továbbiakban: „IT”)

 

a tiszta gondolatok forrása!

 

Eszmefussunk, - még egy picit - már közel a cél!

 

AZ EMBERI TÁRSADALMAT ÉVEZREDEKKEL EZELŐTT MEGFERTŐZTE EGY OLYAN VÍRUS, AMELY – HA NEM TALÁLJUK MEG AZ ELLENSZERÉT – VÉGSŐ SORON, AZ EMBERI FAJ KIHALÁSÁHOZ VEZET!

 

EZ PEDIG NEM MÁS, MINT AZ IDEOLÓGIA, MINDEN EDDIG ISMERT ÉS MÉG ISMERETLEN MEGJELENÉSI FORMÁJA, AMELY RÁADÁSUL FOLYAMATOSAN VÁLTOZIK, MUTÁLÓDIK!

 

Az előző (folytatás 2) részben felvázoltam a stratégiát, mármint azt, hogy Attila népe, végre gondolkodjon el azon, miként hatástalanítja a Virusvirt, semlegesíti a Bacigazokat, azaz: milyen módszert és eszközöket használjon visszaszorításukra, majd végeleges semlegesítésükre!

 

Most pedig - a stratégián belül - meg kell határozni az elérendő célokat. Amelyek - időbeli sorrendben - az alábbiak: mint ismeretes, 2024. június 9-én, kettős területen, az önkormányzati- és az EU-parlamenti-választáson is bevethetjük a Virtuvir elleni - Attila népe által kitermelt - antitesteket.

 

Az önkormányzati választásokon elsődlegesen a helyi közösségek, az önkormányzatok védelmére kell koncentrálni és meg kell értetni Attila - helyben élő - népével, ameddig helyi-területi szuverenitásukat a Bacigazok és az általuk kiválasztott képviselőik folyamatosan megsértik, addig elnyomottak és - minden szempontból - elnyomorodottak maradnak.

 

Tehát ki kell harcolni: ne lehessen az önkormányzat szuverenitása alapját képező területét Attila népe tiltakozása ellenére - pld. kiemelt, illetve környezetkárosító beruházásokkal; akkumulátorgyárak, atomerőművek, Fertő-tavi „fejlesztésekkel”, korszerűtlen szénerőművek fenntartásával stb. - elvonni, illetve azokat a helyi adók felülírásával (adómentesség, parkolás, stb.) költségvetésükből kitörölni.

 

Attila népe! Csak saját magatok közül válasszatok képviselőt! Ne hagyjátok, hogy a Bacigazok és az érdekeiket kiszolgáló képviselők basáskodjanak - továbbra is - felettetek! Jelöltjeitek függetlenek, pártokból kiábrándultak, számotokra hiteles személyek legyenek! Mert igaz a szólásmondás:

 

AKIT ISMERÜNK AZ MÁR NEM HITELES, AKI VISZONT HITELES, AZT MÉG NEM ISMERJÜK!

 

Az EU parlamenti választásoknak az a sajátossága, hogy csak pártok vehetnek részt rajta, így nem lehet önálló, saját jelöltre szavazni, ezért a taktika az, hogy bárkire szavazzatok, csak ne a FIDESZ-re! A FIDESZ, mai - aktuális - nevén: VIDESZ (Vén Illiberális Demokráciaellenes Szövetség).

 

Az EU-t nem akarjuk elfoglalni, hiszen a tagjai vagyunk, inkább - a többiekkel közösen - meg akarjuk állítani a Virtuvir továbbterjedését és a Bacigazok ámokfutását.

 

Ezért ne a kocsmába, vagy a templomba menj, hanem választani! Aki otthon marad, az lemarad és elmarad, azaz béke száll poraira!

 

Döntésednél ne feledd: önkormányzati szuverenitás! Vagy környezetszennyeződésben és nyomorban való elpusztulás? Attila népe mögötted áll, és kész érted is - állva - meghalni, mintsem veled térden állva élni!

 

Végezetül, még egy igazság: csak akkor leszel szabad, ha senki sem mondja neked, hogy szabad vagy!

 

 

Ismétlésként tekintsük át - még egyszer - az eddigi írások fogalomtárát:

 

 

Virtuvir:           az emberi tudat/elme virtuális terméke azaz, virtuális ideológiával fertőző – az emberiség kihalásához vezető – vírus;

egyszín-látás:            a Virtuvir szemet károsító hatása: a fertőzött csak egyetlen színt lát;

egyhang-hallás:       a Virtuvir fület károsító hatása: a fertőzött hallása csupán egy bizonyos hangra redukálódik, vagyis a „beteg” egyhang-hallóvá válik;

szajkó szindróma:   a Virtuvir beszédet károsító hatása: a fertőzött mindig csak egy és  ugyanazt mondja és ismétli;

Bacigaz/ok/:               a Virtuvirt hordozó és terjesztő akut fertőzöttek.

 

(vissza az írás elejére)


 

Budapest, 2024. március 17.

 

Maklári Iván

szerző

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 54
a héten: a héten: 1246
a hónapban: a hónapban: 2793
összesenösszesen436829
az oldalt jelenleg nézik: 2