Fogarasi József

a NÉP- szava: „Ostoba, Bunkó, Paraszt-proli! ..., aki képes összemosni a szezont a fazonnal…

 

 

… vagyis mindegy neki: idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit…

 

 

 

 

Március 8. - Nemzetközi nőnap

 

 

 

e nap 1917 (nálunk, Magyarországon 1948) óta a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja.

 

 

 

 

Május első vasárnapja (Magyarországon) - Anyák napja

 

 

 

Magyarországon, e két jeles nap napját és (naptár)sorrendiségét szinte senki, egyetlen iskolás, de még óvodás gyerek sem keveri össze, véletlenül sem!

 

 

Sőt, nagyon úgy tűnik, hogy az óceánon túli vendéglátó „HARCOSTÁRS” is - bár Magyarországot a világ térképén képtelen a helyén elhelyezni, a vele határos országokat pedig megnevezni, mégis - tisztában van e két jeles nap különbözőségével, s a - legdurvább hangvételű kampány hevében - saját szavaival elmondott élőbeszédében sem keveri őket össze:

 

 

 

„Amerikai nők generációi lenyűgöző kitartásról, bátorságról és odaadásról tettek tanúbizonyságot. A mostani nemzedék pedig ezeknek a titánoknak az örökségét viszi tovább. Ők valóban titánok voltak, és azok is maradnak. Csak akkor leszünk képesek valóban naggyá tenni újra Amerikát, ha a nők képességeit teljes egészében társadalmunk javára fordítjuk. Ez a kifejezés eddig nem hangzott el, de tényleg csak a nők teljes kibontakozásával nyílik lehetőség arra, hogy Amerikát ismét naggyá tegyük.

 

 

 

Minderre a teljesítményre a - vendéglátó személyiségétől el/megszédült - VENDÉG, az eléje tett iromány felolvasásával is képtelennek bizonyult:

 

 

 

„Nem szoktuk bevallani, de valójában itt Magyarországon a nők tartják össze a családokat. Fantasztikus az a teljesítmény, amit a magyar édesanyák nap, mint nap letesznek az asztalra. Munkába járnak, karriert építenek, állják a sarat a versenyben, mindenki ügyes-bajos dolgát észben tartják, és adnak a világnak valamit, amire ma a legnagyobb szükség van, ez pedig a feltétlen szeretet. Ez a magyar családpolitika legfontosabb tanulsága. Ha jövőt akarsz a hazádnak, akkor az édesanyákat kell támogatnod.”*

 

 

 

Jogilag és erkölcsileg is megsértve és le/nézve/kezelve ezzel mindazokat a magyar nőket, akik ugyan nőnek születtek és nőként élnek s tevékenykednek Magyarország „jobbá” tétele érdekében, de önhibájukon kívül nem válhatnak anyává! Pedig ez a NER-pártszövetség által politikailag túldimenzionált keresztényi anyakomplexus a rongyosra módosított Alaptörvény imperatív szabályából sem olvasható ki: „Az anya nő, az apa férfi.” [L) cikk (1) bekezdése] Azaz, csak NŐ válhat anyává! (Gyengébbek kedvéért: ahhoz, hogy valaki anya lehessen - ma még - előbb nőként kell megszületnie!)

 

 

a

„DÍSZVENDÉG”

Újvilágban felolvasott

zanzásított zagyvasága

 

 

a magyaremberek fejében nagyobb zavart okozott,

mint a legostobább reklámok közé sorolt

 

„Sorosozás” illetve „Brüsszelezés” együttvéve.

 

 

Ugyanis, a magyaremberek tétlenül forgolódva néztek körbe-körbe, kétségbeesetten keresve a Conducator fizikai jelenlétét, aki - e nehéz pillanatban kezüket elengedve - magukra hagyta őket. Miért művelte ezt, VELÜNK, kérdezték egymásra nézve? Hiszen nem tettünk semmi rosszat, s még csak engedetlenek sem voltunk? Most viszont - BÉKE-menet, eligazítás, óriásplakátok, iránymutatások stb. hiányában - mit is tegyünk, mihez is kezdjünk; ÖNÁLLÓAN? És még a BAJJER is csak hallgat, mintha tudomással sem bírna, a tényről. Miszerint a Conducator - vendéglátója magánbirtokán - a magyarországi veszélyhelyzetre alapítottan - még az ünnepi köszöntőbeszéd elhangzása előtti pillanatokban - önnönmaga, külső segítség nélkül megfogalmazott - óceáni-palackpostába zárt, családja nő-tagjai által eljuttatva - megalkotását megelőző időre visszamenőleges hatályú UKÁZBAN tudatja az ő NÉPÉVEL: mivel Brüsszel - szeretett hazánk nemzeti szuverenitásába durván beavatkozva - a magyaremberek e jeles ünnep/ek/re tartalékolt pénzforrását befagyasztotta, úgy rendelkezik, hogy mi, MAGYAROK, a két ünnepnapot egybevonva az ANYÁKAT is a NŐNAPON köszöntsük. Tesszük mindezt, a református-katolikus hitbéli tanítás azon alaptételére /is/ hivatkozva, miszerint:

 

 

”az ANYA mindig NŐ, a NŐ - potenciálisan - mindig ANYA!”

 

 

Egyben, e normatív intézkedés végrehajtásával megspórolt összeggel - az ország gazdasági helyzetére tekintet nélkül - a magyar családok részére juttatott családtámogatási normatívát kiegészítjük! Továbbá, az intézkedésből a családoknál keletkező "többletbevételt" a MAGYAR CSALÁDOKNÁL hagyjuk!

 

 

Budapest, 2024. március 9.

 

 

 

*Minderről lásd a hírközlőszervek által közzétett írásokat, videófelvételt.

 

 

Ui. Turmix-montázs (utólag hozott anyagból)

 

 


Reménykedjünk:

apuka Mar-a-Lagóban - 2024. március 8-án - az őt elkísérő lányát

e jeles napon NŐKÉNT, és nem ANYAKÉNT köszöntötte?

 

 

Budapest, 2024. március 12.

 

 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 62
a héten: a héten: 1254
a hónapban: a hónapban: 2801
összesenösszesen436837
az oldalt jelenleg nézik: 1