Fogarasi József

Penészedő nagy múltú „NEMZETI TISZTESSÉGÜNK”! Attól, hogy az egyházfő ellátogat egy „keresztény-KUPLERÁJBA”…

 

 

„… Isten előtt minden EMBER egyenlő…”

 

… és ott találkozik a vezető „madámokkal” illetve könyörületből fedélre és munkára lelt néhány ukrán menekült-migránssal, változ/ik/hat-e a KUPLERÁJ kereszténymázzal belocsolt tisztességtelen, erkölcstelen és korrupt lényegének minősége?

 

Felállnak székükből és távoznak helyükről a KORMÁNY megvádolt tagjai és vezető fő-tiszt/ség/viselői? Törvényileg feloszlik-e a „szeplőssé” (és ezzel vállalhatatlanná) vált VÉGREHAJTÓI KAR, hogy köz-megvádolt vezetője köz-fizetett állóhelyéről végre ülőhelyére „jogszerűen” távozhasson, minek eredményeként a „beárnyékolt” szervezet tisztességtelenül tagságra és jól jövedelmező vállalkozásra lelt valamennyi tagja – Istennek hálát adva – végre felszabadultan és megkönnyebbüléssel tegyen/tehessen bűnbánó-beismerő vallomást elkövetett törvénytelenségeiről, jogtalanságairól és embertelenségéről?

 

Vajon a maga helyett mindig csak egy irányban Brüsszelre mutogató fő-asszonyminiszter készít-e előterjesztést a szabályellenesen és korrupt módon VÉGREHAJTÓ minőséget nyert személyek felmentésére, szervezetből történő eltávolításukra, az általuk kezelt/intézett ügyek felülvizsgálatára és a miattuk jogsérelmet szenvedett „áldozatok” anyagi-erkölcsi kárpótlására?

 

Ha mindez elmarad - „unszolásunkra” - feleslegesen látogat/ott hozzánk a „SZENTATYA”, üres kézzel történő távozásakor legfeljebb /és csupán/ szembeköphetjük magunkat!?

 

De vajon hol vannak, hova bújtak és minderről miért hallgatnak a híres/hírhedt

 

- kormányközeli és távoli /hozzá legközelebb és legtávolabb álló/ jól fizetett

állami és civil jellegű -

 

JOGVÉDŐ SZERVEZETEK?

 

Budapest, 2023. március 1.

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 64
a héten: a héten: 388
a hónapban: a hónapban: 1232
összesenösszesen435268
az oldalt jelenleg nézik: 1