Fogarasi József

Március 15. – az „isteni” BOLDI - a szentpapság tiltakozó farizeussága ellenére (végre) - Kossuth-díjat kapott…

 

 

Pedig semmi rosszat nem csinált, csupán a természet egyik örök-igazságát gondolatainak transzformációja mentén gránitba formázta, majd alkotása eredményét - Csillagnéző - közszemlére téve valamennyink szeme elé tárta!

 

 

Ecce homo – íme, az EMBER: az Alaptörvény szerint, ha apának számítva férfi vagy és van bátorságod tekintetedet az isteni égre szegezve szemeiddel a csillagok állását, mozdulatlan vonulását követni, úgy e folyamat emberi eredményében biztos lehetsz: férfiúi mivoltod „lényege” - derékszöget alkotva - szemeid irányára összpontosítva az égre merevedve akaratlanul is aktiválódik!

 

 

 

 


 

 

És ebben mi az, ami rossz? Semmi! Csak hát az isten-sátáni egyház és papság-szolgálói alig ismerik Mózes, teremtés tanainak e-világi értelmező lényegét: Teremté tehát az Isten az embert az ő képére, Isten képére teremté őt: férfiúvá és asszonynyá teremté őket. És megáldá Isten őket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá

 

 

 

Ám ŐK (az EGYHÁZ) - mindennek ellenére - kitartanak a természet objektív törvényeivel szembeni titokzatos tanozataik – szeplőtelen fogantatás – terjesztése mellett. Hát ezért kell álszent módon takargatni és szégyellni a férfi, nemző szervét, amely nélkül pedig nincs általános értelemben vett keresztényemberi szaporodás és sokasodás!? Vigasztalódásként, az elnéptelenedés ellenszereként legfeljebb a háborúk elől vallás és hitelvek nélkül menekülők tömeges családba-fogadása képezhet majd egyfajta „kárpótló” migráns-megoldást?

 

 

A gondolat „szeplőtelen” fogantatása: „legyen”

 

 

Várkert Bazár, 2022. március 15.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 471
a héten: a héten: 699
a hónapban: a hónapban: 2246
összesenösszesen436282
az oldalt jelenleg nézik: 1