Fogarasi József

EMELKEDŐ MAGYARORSZÁG programja – a meghirdetés tényét ’21. október 23-ról sikerült ’22. március 9-ére elcsúsztatni! Kérdés: az eltelt 5 hónap alatt vajon…

 

 

mi a f…t „tetszettek” csinálni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Több ezer „derék” magyar-ember KÖZKÉRDÉSE: a demagóg hülyeségben is tényleg követnünk és másolnunk kell a hatalmon lévőket?

 

 

Máskülönben mi célt szolgálna az új muszáj-szinonima, amely szintén együgyű, szájbarágós és egyben parancsvezényszó is: CSAK FELFELÉ! De mi történik, ha az „út”, amelyen haladunk - netalántán, csak úgy, véletlenül - lejtmenetben folytatódik? MEGÁLLUNK! és várunk! Mire? Az emelkedőre?! Tényleg, önmagunktól vagyunk ennyire ostobák, vagy mindehhez külső segítséget kértünk, s vettünk igénybe? Miért nem volt „nekünk” megfelelő a regnáló hatalom által már fülünkbe, s elménkbe darált (korábbi) jelszó: „Előre menjünk, ne hátra!” Avagy - elhagyva a parancsvezényszót: CSAK FELFELÉ! - miért nem tetszett nekünk az, ami egyszerű, sallangmentes és - félre nem érthetően - közérthető:Az EMELKEDŐ MAGYARORSZÁG PROGRAMJA”?

 

 

 

            Miért volt fontosabb néhány megélhetési pártpolitikus pártlistán való, muszáj-helybiztosításának - vérre menő - „megállapodásban” történő rögzítése és elfogadása, mint az Egységben Magyarországért választási - Csak felfelé! Az emelkedő Magyarország - program megalkotása, nyilvánosságra hozatala, illetve e programmal - a választókerületekben - a képviselőjelöltek általi „korteskedés”, valamint a program szövegének, egyes pontjainak magyarázó ismertetése, választók előtti népszerűsítése folyamatának mielőbbi elindítása?

 

 

            Rengetegen kérdezik: ugye, a most nyilvánosságra hozott Programmal induló képviselőjelöltek választók előtti bemutatkozása, agitáló korteskedése végre, már a 2026. évi választáson történő minél több szavazatszerzést hivatott előkészíteni és biztosítani?

 

 

Magyarország, 2022. március 11.

 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 76
a héten: a héten: 304
a hónapban: a hónapban: 1851
összesenösszesen435887
az oldalt jelenleg nézik: 3