Fogarasi József

MAGYAR-OKK! Istenként, tényleg ŐT akarjuk, vagy - vagyontalanabbat nem találva - megelégszünk egy közibünk valóval…

 

 

 

tökéletes „propagandaháttér” – Orbán mögött 25 év feletti nőknek nincs helyük

internet

 

 

… aki, az általa ugyan lenézett és alkalmatlannak minősített, de mégis csak magyar „ellenfelével”, hadait harcba vezető, igazi „hadvezírként” készen áll, vagyis van mersze, pucájában pedig vér, az őt kihívó „hadvezérrel” a - stúdiónak becézett - harctéren szemben állva, a nyílt csata - ezúttal csupán szócsata - NÉP előtti megvívására. Mint ahogyan ezt anno, ősi magyar nagy királyaink és fejedelmeink tették, még ha a trónt követelő-ostromló ellenfelüket-ellenségüket „alkalmatlannak” titulálták is! Mind e helyett, a magát Istennek képzelő „daliás hercegtől” csupán egy – a sörös és szotyolás pult mögé bújva-rejtezve, fullajtárjaival magát körbevetetve, a NÉP-et és annak istenáldását is lekezelve, Döbrögi asszonyságként eljárva, gyáván megfutamodva a foglár szócsövén kinyilatkoztatott – üzengetésre futotta:

 

 

 

„Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök.

 

Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni.”

 

 

 

Pedig hát nálunk, mindenki tudja: MIHAZÁNKBAN nincsenek „oldalak”, sem jobbra, sem balra nézve, főnökről és beosztottról már nem is beszélve, akármerre is tekintgetünk. Azaz, Mária-országában csak egy „főnök” létezik, az ISTEN, aki – nevezzék azt akár „balnak” vagy „jobbnak” – nem oldalon áll. Míg az összes többi – MINDENKI – „nyáj” besorolású!

 

 

Merthogy a Lázár egy vita elől megfutamodik, érthető, magyarázható és - különben is - senkit nem érdekel! Hiszen Ő, a Lázárok történelmi rang-sorából alig, de leginkább nem tetszik ki!

 

 

Persze az is tény: még a legjobb, legszegényebb, legdemokratább barát - ott, az Új-világban - is vállalta és - nem megfutamodva - „derekasan” teljesítette is az általa alkalmatlannak kikiáltott kihívójával a szembenéző - az egész nagyvilág nyilvánossága és figyelme kísérte - szócsatát. Igaz, nyújtott teljesítménye alulmúlta az alkalmatlanét, melynek következményeként szégyenszemre el kellett hagynia az általa melegen tartott házban a még melegebb királyi trónt! TÁVOZÁSA azonban - megviselve "szegényt" - NEM MENT KÖNNYEN, és VÉRTELENÜL.

 

 

Budapest, 2022. február 1.

 

 

 

 

 

 

 


 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 20
a héten: a héten: 344
a hónapban: a hónapban: 1188
összesenösszesen435224
az oldalt jelenleg nézik: 2