Fogarasi József

a „SZENZÁCIÓ”: „nárcisztikus, Kohlhaas-szindrómás seggfejek”...

 

 

– e tiszteletteljes megszólítással adta közre gondolatait a mindezt kikínlódó gondolkodó, majd császárral-megszülő: BAYER ZSOLT…

 

 

… és a „HÍR”:

 

 

a „Kohlhaas-szindrómás  seggfej” ország-vitára invitálta a MAJMOT … Az ország-foglaló magyar-ember(i)ségnek csupán egyetlen - jogos - aggodalma van: a KIHÍVOTT „fél” férfiasan kellően intelligens-e a tetemrehívás teljesítéséhez?

 


És ez itt a bökkenő! Amennyiben ugyanis, a bénázva impotenskedő – impotensen bénázgató - lappangva sem igen létező - ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS-FÓRUM hagyta (őszintén engedte) volna a miniszterelnök-jelölti előválasztás tényleges eredményét győzedelmeskedni, akkor az alaptörvényt értelmezve magyarázó EGYHÁZ-együttesi kinyilatkoztatás eredményeként ezúttal, egy - nő-férfi kapcsolat házasság által szentesített család, amelyben az anya nő - emberi méltóságú hölgynek lett volna lehetősége az ország-vitára irányuló gesztusértékű „kihívást” előterjeszteni. Amelyet, szóvivő útján visszautasítani – mondván: „Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök” és ráadásul ez „csak” egy nő, a főnök felesége, egy beosztott „Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni.” – még a magánszférába sorolható Facebook oldalon is blaszfémiát kiváltó, emberi ostobaságú, bárgyú MAJOM-tett lett volna! Mindezt a lehetséges valóságot azonban maga az „összefogás”, önző módon, a „visszalépő visszaléptetésével” hiúsította meg. Mondván: a „szerződéses” megállapodás időpontjában nem ilyen első-fordulós előválasztási eredményre - számítottak, illetve - kalkulálva képzelték el a második fordulót!? Így aztán a játéknak, lehet, hogy – ismét – vége van!?

 

Igaz, a „legszebb győzelem” kitüntető-cím állítólag mindig a padlóról felállót illeti meg? Milliós számú magyar tömeg várja e feltámadás értékű padló-felállást és vele, az áprilisban érkező megszabadító, felszabadulást!

 

Azonban ne feledjük: az ellenzék érthető módon nem lett volna eléggé magyar és ellenzéki a magyar-ember szemében, ha és amennyiben nem erőlteti magára a magyar-ember összefogásáról elhíresült „ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS” - másoktól frappánsan megkülönböztető, kín-kényszerből megszült - személynevet, amely már a kezdetektől fogva magában hordozta/hordozza a győzelmi esély, ismételt és újabb lehetőségének ELBASZARINTÁSÁT.

 

Budapest, 2022. január 18.

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 198
a héten: a héten: 869
a hónapban: a hónapban: 2981
összesenösszesen433781
az oldalt jelenleg nézik: 3