Fogarasi József

„Egyszer bajnok, mindig bajnok” – ennek-ellenére most sem lesz(tt) aranyérmes a magyar víziLABDA válogatott…

 

 

A csapat alighogy kikászálódott az úszómedencéből lelki szemeimmel már olvasom a több száz - államilag milliókkal/milliárdokkal dotált - nemzeti hírforrás és nemzetdíjas tollforgató hatásosabbnál-hatásosabb, drámaiabbnál-drámaiabb széljegyzetét, amelyben a nemzeti tragédia okait elemzik és magyarázzák: a baloldal elárulta nemzetét; az ellenzék nem a magyar csapatnak szurkolt; a nemzetösszefogás ellenzéke szívében a görögök győzelmét kívánta; és a magyar-emberek között is volt olyan, aki e reggeli órában inkább a reggelijével foglalatoskodott, mintsem a sors (nem Soros) döntő meccs nézésével! Az adófizetők pénzével kipárnázott egyházak és igehirdetői pedig Isten helyett csupán a másodvonalhoz, a Szentekhez könyörgött és imádkozott?

 

 

Holott az egész világ és emberisége tudja: már-MINÁLUNK minden mit labdával játszanak az NEMZETI ÜGY, különösen a foci, a vízilabda és a kézilabda (tudj Isten, hogy a kosárlabda miért nem?)!

 

 

Mivel mindhárom említett sportágban a fénylően-csillogó érmes reményeink elúsztak nincs más hátra, mint a többnapos NEMZETI GYÁSZ elrendelése, valamint a nemzet házmestere felkérése – Budaváron – a törökverő-fekete-lobogó kitűzésére, felvonására!

 

 

 

(zászlóarchívum)

 

 

 

Nem MI vagyunk az olimpiai éremtábla élén!?

 

Ez - ismét - nem a MI napunk!

 

 

Budapest, 2021. augusztus 6.

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 14
a héten: a héten: 764
a hónapban: a hónapban: 2311
összesenösszesen436347
az oldalt jelenleg nézik: 2