Fogarasi József

Amikor a blikkfangos címnek a tartalom nem köszön vissza!?

 

 

 

 

 

Egy neves és magát nívósnak tekintő napilaptól – a mindegy, hogy mit és miről írunk, csak írjunk stílusú ellenőrizhetetlen hírt és információszörnyeket tálaló „szennyecskékkel” szemben – elvárható, hogy a főcímben megfogalmazott gondolat ne becsapós és az olvasót félrevezető módon navigálja az írás lényegi tartalmához, ahol aztán az illető a szívéhez kapva szembesül a svédcsavar következtében előbújó valóság olvastán!?

 

 

 

Miközben A nomádok földje elismerései szinte magától értetődőek voltak, akadtak meglepetések is a gálán. A kialakult hangulat miatt szinte mindenki biztosra vette, hogy a legjobb férfi alakítás posztumusz elismerés lesz Chadwick Bosemannak (Ma Rainey: A blues nagyasszonya), de végül Anthony Hopkins kapta a The Fatherben nyújtott alakításáért, melyben egy idős demens férfit formáz, zseniálisan. A meglepetés abszolút kellemes, hiszen Hopkins alakítása valóban átütő, a mezőny legjobbja volt.

 

 

A veterán színész 1992-ben kapott már Oscart A bárányok hallgatnak-ért, illetve jelölték a Nap romjai, a Nixon, az Amistad A két pápa és most a The Father című filmekért. Az, hogy az utóbbit most váratlanul válthatta díjra, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Hopkins nem volt jelen sem Los Angelesben, sem a londoni vagy a párizsi bejelentkezési pontokon – több mint ritka eset, hogy valaki passzol egy Oscar-gálát.”

 

 

„Csókolom, megszakadhatok?”

 

 

Budapest, 2021. április 26.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 300
a héten: a héten: 592
a hónapban: a hónapban: 2704
összesenösszesen433504
az oldalt jelenleg nézik: 45