Fogarasi József

Ha nincs miről írnunk… sepregessünk,… az eldobottak között…

 

 

…hátha összeáll valami, nyálcsorgató, és a konyhára pénzt is hozó, nekünk, írni nem tudóknak, is

 

 

… persze, nem árt, ha az alábbiak olvasása közben

tisztában vagyunk:

 

„Nincs az a mennyiségű hit,

amitől valami ténnyé válna.”

 

 

 

Ha írni nem tudunk, és ötletünk sincs, hogy miről lehetne (kellene) írni, valami érdemlegeset, e vírus uralta „unalmas” időkben, akkor fantáziáljunk egyet, Home Office módra … sok hírközlő esetében ez is elég!

 

 

Hisz az alábbi képsor - szívet-lelket melengető módon amúgy - bizton megmozgatja és feltüzeli majd, valamennyi - hívő- és nem hívő - ember jeges és az esti kijárási tilalom miatt csüggedt lelkületét, még akkor is, ha maga előtt látni nem is látja mindazt, ami majd őt megmozgatni, feltüzelni lesz képes, legyen akár uraság, avagy asszonyság?

 

 

Ha viszont valaki – írni tudás hiányában – veszi a bátorságot, hogy a teljes képnagyság produkálásával állítsa, miszerint az általa láttatott képen felsejlő alak egy és ugyanazon hölgyet képviseli, akkor az - egyszerűen szólva - vagy csupán vakságban szenved, avagy a kiszámíthatatlan sors fintora folytán sem simára gyalult deszkát, sem fejésre váró tehéntőgyet nem látott. De még csak nemhogy fogni, érinteni sem érinthetett, nem beszélve a szomorú tényről: hölggyel fogócskát - ágyban, a sötétben - sem játszhatott!?

 

 

 

         

 

 

 

Budapest, 2021. február 15.

 

 

Lupercalia ünnepe és Alfréd, Fausztia, Fausztina, Georgina, Gina, Györe, György, Györgyi, Györgyike, Györk, Györke, Jordán, Jordánia, Jótám, Jována, Kenese, Kolos, Kolozs, Szeveréd, Szigfrid, Zsorzsett neve napján.

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 17
a héten: a héten: 245
a hónapban: a hónapban: 1792
összesenösszesen435828
az oldalt jelenleg nézik: 2