Fogarasi József

Kérem, a csont helyett, most már végre, a húst is, tessenek felszolgálni…

 

 

 

„… soron kívül, az oltási tervet figyelmen kívül hagyva” oltatta be magát az egyik közszereplő, írja naponta többször megismételve ugyanazt, az egyik hazai fenntartású "nemzetközi" hírportál - érdemi munka nélkül maradt, ezért Home Office módon dolgozó tollfaragója - az elektronikus - félig, nem-hivatalos magán Facebook - oldalán.

 

 

A szájbarágást megunva, kérdezem:

 

 

nem járna-e jobban, s lenne mindkettő politikai „oldal” számára gyümölcsözőbb a „harci tett” - nem beszélve az igazságot szerető, de a sajtó jóvoltából azt meg nem ismerő, itthon élő, MAGYAR EMBEREK- ről - ha harsogás és sumákolás helyett, a teljesített oltások – nevet és időpontot is tartalmazó, folyamatosan frissített – közjegyző által hitelesített hivatalos listája – a holnapi nappal, a szokásos jogalkotási eljárást követve, visszamenőlegesen – egyszerűen és csupán csendesen – mindenki által olvasható módon – nyilvánosságra kerülne?

 

 

Hogy végre, e bigottan hívő és ostoba módon hiszékeny, orránál fogva vezetett társadalom valamennyi tagja szembesülhessen a ténnyel. Szeretett állami vezetőin és kritikátlan módon kikezdett polgármesterein kívül, vajon - a rájuk bízott és általuk vezetett nyáj tagjait és beosztott pásztorait megelőzve - mely intézményesült hitéleti felekezet - meleg és fűtött szobából pásztorait messzelátón ellenőrző - magas rangú- és tisztségű főpásztorai élvezhetik még – amúgy suttyomban, mindenki mást megelőzve – a biztos védelmet nyújtó vakcina jótékony hatását? A továbbiakban már nem kellően érdekelten, a NYÁJ sorsa iránt?!

 

 

És vajon, a szeplőtelen

 

 

ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS

 

 

mindennek követelésétől, miért tartja oly távol magát?

 

Netán igaz a kormányzati oldal által suttogott hír: takargatnivalója takargatásával van éppen elfoglalva!?

 

 

Budapest, 2021. február 13.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 126
a héten: a héten: 876
a hónapban: a hónapban: 2423
összesenösszesen436459
az oldalt jelenleg nézik: 2