Fogarasi József

Kérem alássan, ezzel mit kell csinálni … amit eddig tetszett … de hát nem papíros alapon érkezett

 

 

A - 13. havi nyugdíj első rész(let)ének megérkezésénél is jobban várt - nagybecsű, minden kérdésre információval szolgáló Kormányzati Tájékoztató, végre, megérkezett

 

 

 


 

oltási program – aktuális tudnivalók

1 üzenet

 


 

Kormányzati Tájékoztatási Központ <Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>

2021. február 11. 8:39

Címzett:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Már több mint 300 ezer ember kapta meg a koronavírus elleni védőoltást Magyarországon. Legidősebb honfitársaink mellett most már azon 60 év alatti állampolgárok is megkaphatják az oltást, akik krónikus betegségük miatt különösen kitettek a vírus kockázatának.

Az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása lezárult. Az idősotthonokban élők oltása folyamatosan zajlik. Azok, akik idősotthonban élnek, de eddig nem éltek az oltás lehetőségével, az intézmény vezetésénél jelezhetik szándékukat. A saját otthonukban élő legidősebb állampolgárok közül az elmúlt napokban közel 40 ezren kapták meg a vakcinát a kórházi oltópontokon és a háziorvosoknál.

Fontos előrelépés, hogy már négy különböző vakcinatípussal zajlanak az oltások (Pfizer, Moderna, Szputnyik, AstraZeneca). Csak olyan vakcinát lehet alkalmazni, amelyet a magyar gyógyszerészeti hatóságok biztonságosnak és hatékonynak minősítenek és engedélyeznek.

A következő napokban további szállítmányok érkeznek, így egyre gyorsabban zajlik majd az oltási program.

Minden vakcina jobb a vírusnál, ezért biztatunk mindenkit arra, hogy éljen az oltás lehetőségével.

Tisztelettel:

Koronavírus Tájékoztatási Központ

 

Adatkezelési tájékoztató és leiratkozás a hírlevélről

 

 

Tisztelt Feladó!

 

 

Nekem, most már csak akkor tessenek ilyen semmitmondó levelet küldeni, ha abban végre – hitegetés helyett – tuti biztosan írva vagyon - a részemre kijelölt parcella elfoglalását megelőzően - mikor, hova és mely oltóanyag átvétele, avagy beoltása céljából érkezzek?

 

 

Tisztelettel:

 

 

ma még élő

- sok-százezer, oltással hitegetett -

magyar emberek egyike

 

 

Budapest, 2021. február 11.

 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 89
a héten: a héten: 413
a hónapban: a hónapban: 1257
összesenösszesen435293
az oldalt jelenleg nézik: 2