Fogarasi József

Személyiségazonosító: diagnózis és terápia! - DIAGNÓZIS és TERÁPIA

3. oldal / 3

Minden oldal

< Előző Következő >

 

 

DIAGNÓZIS és TERÁPIA

 

Eredmény, és javasolt kezelése!

 

(A terápia - önkéntes - megkezdése előtt konzultáljon háziorvosával vagy gyógyszerészével.)

 

1-3 helyes válasz esetén: Ön hajlamos azt hinni, hogy lenyűgöző és nélkülözhetetlen. Bújjon vissza odújába, világos pillanataiban pedig naponta kétszer (felkelés után és lefekvés előtt) tekintsen a tükörbe és a visszanéző kép által feltett kérdésekre adjon őszinte választ!

 

4-6 helyes válasz esetén: Ön súlyos elmebeteg. Bárhol is van naponta háromszor (reggel, délben és este) harangszóra feküdjön hátára és az óriásterpesz helyzetet felvéve annak középpontjában vegye kezébe „vallása bibliáját” és abból mindig más-más öt oldalt hangosan olvasson fel!

 

7-9 helyes válasz esetén: Ön - felfelé nyalva lefelé rúgva - másokat kihasználva, hátukra felkapaszkodva, felrúgva családi békéjüket építi szakmai és tudományos karrierjét figyelmen kívül hagyva, hogy amit csinál ahhoz egyrészt nem ért, másrészt kellő affinitása sincs hozzá. Tegyen önvizsgálatot és ocsmányságát összes munkatársa előtt be/elismerve azonnal hagyja ott munkahelyét és a széles nyilvánosság előtt mondjon le a munkahely által nyújtott összes kedvezményről és jogosulatlan előnyről, visszafizetve egyben az eddig felvett jogtalan kifizetéseket és térítéseket.    

 

10-12 helyes válasz esetén: Ön egy csaló, aki kastélyának fenntartására, öltözködésére és kedvteléseire anyagilag többet fordít, mint amennyit legálisan és számlával igazoltan személyesen megkeres. Ezt mások is tudják, de kéz-kezet mos alapon egyelőre - fogukat összeszorítva - hallgatnak és fedezik Önt mindaddig, amíg befolyásos - azonos nemű szexuális - barátja politikailag a nyilvánosság előtt nem kompromittálódik. Keressen gyorsan új és tisztakezű barátokat, továbbá nézzen új, szellemi és fizikai felkészültségéhez igazodó kereső tevékenység után, kiadásai fedezetéül - mértéktelen anyagi kapzsiságát leplezve - pedig cseréljen ingatlant és kérje felvételét a kolduló barátok rendjébe.

 

13 helyes válasz esetén: Ön egy mocsadék, akinek plasztikusan ránctalan arcbőre vastagabb a rinocéroszénál, füléig szaladó szájának mosolya pedig felér egy vészjósló vicsorral, csak lesből és hátulról támadva döf, hogy ellenfelével szemkontaktusba véletlenül se kerüljön. Legyűrt áldozatának szemet gyönyörködtető temetést rendez, amelyen Ön a főszereplő és az egyetlen anyagi haszonélvező. Most még virít „lelkendezőinek” körében, mivel vakok között Ön az egyetlen félszemű, de az idő múlásával a természetes szelekció is közeledik, amelynek viharában magányos faként válik a villámok martalékává. A közelgő megsemmisülés elkerülhetetlen, csupán a fájdalom enyhíthető. Ennek érdekében helyezze íróasztala közepére az Országgyűlésnek A Nemzeti Együttműködésről szóló - 1/2010.(VI.16.) OGY - politikai nyilatkozatának díszkeretbe foglalt másolatát és - a még hátralévő idejében esténként elálmosodás előtt - tartalmának szavait kétszer megismételve vésse memóriájába, majd vele együtt lefeküdve hajtsa álomra szemét.

 

13+1 helyes válasz esetén: Ön a bunkók között is valóban kivételes jelenség, akinek azonban elkeseredésre semmi oka, hiszen még nem ért fel a csúcsra és hátralévő idejében előreláthatóan még fejlődni is fog. Több diplomáról is van papírja, szakmailag azonban egyik tudományágat sem ismeri – műveléséről nem is beszélve – lektori megbízásokat azonban önkritika nélkül nyugodt lelkiismerettel felvállal. Bár több nyelvet is beszél megszólalni rajtuk mégsem képes gátlásai miatt? Önálló szakmai gondolatai nincsenek, ha pedig véletlenül lennének, akkor azokat nem képes egyedül mondatokba rendezve logikusan megfogalmazni és leírni, ezért mindig más segítségére szorul, melyet folytonosan honorálnia kell. Kiszolgáltatottságát minden lényével tagadja, de környezete elől titkolni nem tudja. Tudományos tevékenysége mások munkájának átírásából és „kölcsönvételéből” építkezik, amely még így is segítői pontosításra, logikai rendbetételre és megjelentetői pártfogásra szorul. Görcsös és erőszakos igyekezetét silány és útszéli szókinccsel párosítja eltaszítva ezzel az igaz segítőket. Önteltsége, valamint önkritikájának hiánya miatt állandó bizonyítási talpon maradásra van kárhoztatva, amely folyamatos építkezésre és ármánykodásra készteti utolsó energiatartalékait is felemésztve. Tartson szünetet és vegyen több levegőt, lemerült elemeit pedig – amíg nem késő – töltse fel. Ennek érdekében vegye kezébe Magyarország Alaptörvényét és annak Nemzeti Hitvallás című részének szövegét memorizálva naponta legalább egyszer légkondicionált helyiségben az előírás szerint leterített szőnyegen kelet felé fordulva buzgón imádkozzon bűnbocsánatért, de ne feledje 2012. január 1-jétől az imádság már kevés lesz!

 

A gyógyulásért és a teljes felépülésért sem köszönetet sem hálát nem várok, és nem fogadok el. Az esetleges önkéntesen meghatározott összegű paraszolvenciát zsebem helyett kérem az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára befizetni közvetlenül vagy csekken, esetleg átutalás formájában a megjegyzés rovatba írva „paraszolvencia”.

 

Valamennyi kérdőívet olvasó és kitöltő személynek örök életre szóló gyógyulást és „megtérő” visszavonulást kívánok.

 

 

 

 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 5
a héten: a héten: 227
a hónapban: a hónapban: 2011
összesenösszesen439019
az oldalt jelenleg nézik: 1