Fogarasi József

M E G K Ö V E T É S

 

 

Tisztelt vizsgán megjelent Hallgató Hölgyek és Urak!

 

 

Személyesen már megtettem, ezennel írásban - a BKV és valamennyi sztrájkoló szervezet, szerv és személy helyett - is megkövetem Önöket - a hirdetőtáblára e formátumban kifüggesztett nyilatkozatommal - a miatt a fizikai és pszichikai kellemetlenségért, amelyet azzal okoztam Önöknek, hogy a sztrájk miatt csak több, mint 2 órás késéssel sikerült személygépkocsimmal a munkahelyemre (BCE KIK, Bp. XI. ker. Ménesi út 5.) munkavégzés céljából megérkeznem és közszolgálati feladatomnak eleget tennem.

 

 

Elnézést kérek – különösen – azoktól a hallgatóktól, akik a vizsgáztatás elhúzódása következtében esetleg nem tudnak hazautazni, vagy emiatt más, előre beütemezett feladataikat lelkiismeretesen már nem teljesíthetik.

 

 

Nem tudom, hogy a vizsgázók a fentiekkel összefüggésben keletkezett anyagi veszteségeik megtérítését ki(k)től igényelhetnék, mintahogyan azt sem, hogy a személygépkocsim használata során elégetett ½ tank üzemanyag által kibocsátott káros – a főváros lakosságának okozott – légszennyezés miatt ki(k)nek tartozom kártérítéssel?

 

 

Remélem a választ, a harcos környezetvédőktől rövid időn belül érdemben is megkapjuk, kitérve arra is, vajon e civil jogvédők az elmúlt napokban hol töltötték „munkaidejüket” és miért nem hallatták hangjukat? Persze az is előfordulhat, hogy a hideg levegőn kortyolgatott forró teázás - közbeni fázisvesztés - miatt halványodott el hangjuk ereje.

 

 

Budapest, 2010. január 14.

 

 

 

Fogarasi József

egyetemi oktató

 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 7
a héten: a héten: 331
a hónapban: a hónapban: 1175
összesenösszesen435211
az oldalt jelenleg nézik: 3