Fogarasi József

Klauzál-téri rőfös üzlet bérlője a leányához: Eliána, Egyetlenem! Látod - Magyarországon - ma már nem elérhetetlen kiváltság…

 

 

… a reprezentatív kivitelű tradicionális zsidó esküvő…

 

 

 

… amennyiben a főrabbihoz hasonlóan havi jövedelmünk jelentős részét továbbra is félretesszük, valamint - őt követve - a jövőben is spórolósan élünk és számítunk a zsidó rokonság bőkezűségére, no meg a Magyar Kormány hitközségünknek nyújtandó jótékony támogatására. Úgy – a „különleges hadművelet” és akár a Csádi katonai jelenlétünk okozta veszélyhelyzet ellenére – a Magyarország adta unió soros elnökséget követően, bízva a padlót fogott Európai Unió magyarok általi felállításában - mintegy Újévi ajándékként - mi is összehozhatjuk Magyarországon a személyedet megillető tradicionális zsidó esküvőt!

 

 

Persze, e jeles ünnepi aktus és az azt követő dzsembori helyszínéül mi nem a Hungexpót, hanem a Liszt Ferenc repülőteret és hangárjait fogjuk kölcsönkérni, hiszen - vendégként a világ bármely részén élő zsidó rokonságunk összes tagjának megjelenésére számítva - a meghívottak és megjelenők létszáma akár a tízezres nagyságot is elérheti.

 

 

A hátuná fővédnökéül pedig a nemzet (zsidók és nem zsidók) egységét kifejező - Novák Katalin helyébe lépett és még hivatalban lévő - dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök urat fogjuk majd felkérni.

 

 

Budapest, 2024. június 28.

[1914. június 28. Habsburg-Lotaringiai Ferenc Ferdinánd osztrák-magyar trónörököst és feleségét meggyilkolják, Szarajevóban]

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 367
a héten: a héten: 367
a hónapban: a hónapban: 2328
összesenösszesen477800
az oldalt jelenleg nézik: 16