Fogarasi József

A MI BÉKÉNK!

 

 

Az Ő háborújuk miatt – amely azon kívül, hogy semmi közünk hozzá, 35 éve folyamatosan veszélyezteti a Mi Békénket, ezért – egy pillanatra sem voltunk, vagyunk biztonságban, amelyet a ránk szabadított veszélyhelyzet egyre csak fokoz.

 

 

Az Ő háborújukban nem válogatnak az eszközökben, hiszen több mint három évtizeddel ezelőtt már megkezdték a háborút az egypárttal szemben, hogy aztán majd a létrejött többpárt egymásban lássa az ellenséget.

 

 

Az Ő háborújukban – fiatalos lendülettel – rárontottak a kisgazdákra, majd a liberálisokra; aztán lőttek jobbra, majd balra, melyet meg is feleztek; végül felborították a nyugodt erőt: az elsőt és egyben utolsót. Az eredmény? Már csak egy NERtes van talpon, a vidéken!

 

 

Az Ő háborújuk ezzel nem ért véget sőt, igazából csak most kezdődött! Átléptek - az általuk megcsonkítottnak tartott - határainkon és kezdetét vette a külföldön élő 15 milliós magyarság virtuális hazahozatala, amely természetesen csak a választójogra redukálódott, de a NERtesnek így is megérte.

 

 

Az Ő háborújukban minden megengedett: finanszírozták a külhoniakat, hogy legyőzhessék a belhoniakat, aki pedig nem vonult a zászlójuk alá, azt hontalanították, hazátlanították, vagy csak egyszerűen lehazaárulózták!

 

 

Az Ő háborújuk rengetegbe kerül(t), a MI Békénk rovására! Ezért először a lelküket kellett eladniuk, aztán a magyar földet, amelyen rizst nem, környezetkárosító akkumulátort azonban lehet termelni. Aztán csináltak a magyar barackmagból orosz atommagot, ami talán húsz év múlva képes lesz továbbhasadni.

 

 

Az Ő háborújukban nem volt, nincs megállás; nyomulásukat nyugatra is kiterjesztették, fejüket mindvégig keletre fordítva. Mindezt RaszPutyin leszármazottja Kárpátalja detrianonizálása ígéretével honorálta.

 

 

Az Ő háborújukban - mint minden háborúban - a civilek szívnak, hiszen a MI Békénket viszik vásárra, ez azonban az ÉN, a TI és az ŐK - Magyar - Békéje is – ha nem vetted volna észre!

 

 

Maradtál egyedül TE! Magadénak vallod a MI - Magyar - Békénket? Lehet, hogy kicsi, lehet, hogy keserű, de a Mienk és még mindig MAGYAR!

 

 

Akkor, szavazz! - a MI MAGYAR BÉKÉNK-re! Az Ő Háborújukkal szemben!

 

 

 

Budapest, 2024. május 22.

 

 

Maklári Iván

szerző

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 364
a héten: a héten: 4728
a hónapban: a hónapban: 16201
összesenösszesen467623
az oldalt jelenleg nézik: 15