Fogarasi József

VIGYÁZZ – VIRUS-VESZÉLY – VÉDEKEZZ!!! (folytatás 2)

 

 

Ideológiamentes Tér

(továbbiakban: „IT”)

 

a tiszta gondolatok forrása!

 

 

Eszmefussunk, még, tovább…!

 

 

AZ EMBERI TÁRSADALMAT ÉVEZREDEKKEL EZELŐTT MEGFERTŐZTE EGY OLYAN VÍRUS, AMELY – HA NEM TALÁLJUK MEG AZ ELLENSZERÉT – VÉGSŐ SORON, AZ EMBERI FAJ KIHALÁSÁHOZ VEZET!

 

 

EZ PEDIG NEM MÁS, MINT AZ IDEOLÓGIA, MINDEN EDDIG ISMERT ÉS MÉG ISMERETLEN MEGJELENÉSI FORMÁJA, AMELY RÁADÁSUL FOLYAMATOSAN VÁLTOZIK, MUTÁLÓDIK!

 

 

Az előző rész utolsó gondolata az volt, hogy a Virtuvirt hordozó két - a jobb- és a baloldalon elhelyezkedő - altábor egymástól alapvetően nem különbözik: mindkettő - az általa kreált - mesterségesen létrehozott pártokból áll. Ez nem tévesztendő össze a mesterséges intelligenciával (MI), erre nincs is szükségük, hiszen az - előbb vagy utóbb - használható gondolkodási mintákat produkálna számukra, amely - ugye - nem tenne jót az ideológiájuknak, gyengítené a Virtuvirt.

 

A Virtuvirt alapvetően ezek a pártalakzatok hordozzák és terjesztik, tehát ebből a szempontból is teljesen megegyeznek egymással. Mindezt az elmúlt évszázadok tapasztalatai is bizonyítják. Vagyis azt, hogy egymás közt átjárhatók. Sőt, az eredményesebbnek vélt Virtuvirgazdát kifejezetten még el is csábítják, a másiktól. Ha pedig ez - esetleg - nem vezetne kellő eredményre, akkor pártszinten egyesítik a saját, - egyébként teljesen különböző - Virtuvirjeiket, amely által fertőzöttebbé válnak, vagy kioltják egymást.

 

Most, hogy már átlátod, mi a Virtuvir, hol vannak a területi gócpontok, azon belül személyesen kik hordozzák és terjesztik, ideje megismerni az ellene való védekezés stratégiáját és taktikáját, amit mindenkinek - saját érdekében - el kellene sajátítania, amíg nem fertőződik meg, vagy ha már elkapta, akkor, kapjon kellő iránymutatást, hogyan tud kigyógyulni belőle.

 

A stratégia könnyen átlátható, gondoljunk csak a honfoglalásra, ahol a hét vezérünk kijelölte népünknek azt a területet - a Kárpát-medencét - amelyből az évszázadok során kialakultak – történelmi korok szerint ugyan változóan – a mai határok. Egy valami azonban állandó (konstans) maradt, ez pedig nem más, mint a NÉP, Attila népe.

 

Ők ma is itt vannak, annak ellenére, hogy az elmúlt évszázadok alatt a hatalom bacilusgazdái (továbbiakban gyűjtőnéven: Bacigazok) a legkülönbözőbb Virtuvirrel fertőzték meg őket.

 

Hogy jobban értsd! Ha én-tudattal rendelkeztél már 1989-ben - az állítólagos rendszerváltás évében - akkor tapasztalhattad: nem volt olyan párt, pártalakulat, amelyik emberszámba vette volna a NÉPet, Attila népét, mivel - ez történelmi tény - gyakorlatilag sohasem bíztak benne. Azaz, többségüket sosem tudták megfertőzni és ez által féken tartani!

 

Attila népe tehát ma is létezik, vagyis itt van! Te is a részese vagy! Itt élnek/élünk azokon a területeken, településeken, amelyeket önkormányzatként nevesít az Alaptörvény; amelynek a mindenkori - leánykori - neve: Alkotmány!

 

De, a Bacigazok folyamatosan megbecstelenítették, majd cinikus módon Alaptörvényre keresztelték, amelyet ráadásul - ma már - szinte évenként „prostituálják”! Most éppen az általuk sugallt veszélyhelyzetre hivatkozással.

 

Nos, stratégiánk alapja: Attila népe végre kezdjen önállóan gondolkodni! Vegye már észre, míg ő - ott a végeken - verejtékezve próbál megélni, családját eltartani, addig az általa megtermelt javakat az immunis hazaárulók, elfajzott jobb- és bal Bacigazok a legkülönbözőbb vírusvédelemre (gazdasági válság, covid, háború, különleges hadművelet stb.) hivatkozással, nemes egyszerűséggel - luxust luxusra halmozva - lenyúlják! Teszik ezt addig, míg Attila népe – kényszerűségből – tovább nem vándorol, vagy ha marad, hát beledöglik!

 

Már Katona József is felhívta a figyelmet e jelenségre, a Bánk bánban, Tiborc panaszában:

 

 

„És aki száz, meg százezert rabol,

Bírája lészen annak, akit a

Szükség garast rabolni kényszerített”*

 

 

Vigyázz! Ez a Tiborc, nem az a Tiborc! Ez utóbbi, a főBacigaz-vő – mint a Bacigazok egyike –, egyáltalán nem panaszkodik!

 

Ha megértetted a stratégia alapját, akkor már csak egyetlen lépés választ el a taktikától, amelyet a következő írásomban fogok kifejteni.

 

Ne menj messzire, mindjárt jövök!

 

 

(folytatás 3 - lásd itt)

 

Budapest, 2024. március 7.

 

 

Maklári Iván

szerző

 

 

*Katona József: Bánk bán. In: Katona József Bánk bánja. Athenaeum Irod. és Nyomdai Rt. Budapest.1901. III. felvonás 3. jelenet p. 95.

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 31
a héten: a héten: 1223
a hónapban: a hónapban: 2770
összesenösszesen436806
az oldalt jelenleg nézik: 1