Fogarasi József

Micsoda szenzációt sejtető-érdekfeszítő- blikkfangos cím: „sokat tud” - /hat/ - „Bayer Zsolt családjáról a véres szájú…

 

 

… sámán”…

 

 

… ámde, e beharangozást követően a cím által - felcsigázott-izgalomtól toalettre (WC-re) igyekvés közben bepisilő - félrevezetett olvasó csak egy sekélyes, bő lére eresztett tartalmú írás-valamivel találkozik, amelyből megtudhatja:

 

 

a meseíró által imádott író-rendező-szerkesztő-forgató-olvasó-néző státusú - pótolhatatlan személyiségű - zseni-zsurnaliszta, elbeszélése szerint:

 

 

„… a szertartás vezetője őt is megszólította. Amikor az ősidőkben gyökerező rituálét vezénylő nomád varázsló elé lépett, az elővett egy kést, a (saját) szájába tolta, majd meglehetősen sok vért köpve az álarca mögül tolmács segítségével elmondta, hogy magyar vendégének három fia van, akik közül az egyiktől távol él.

 

Bayer ma sem tartja életszerűnek, hogy a sámán előzetesen lenyomozta volna családi viszonyait, viszont továbbra sem érti, honnan vette az állatbőrökbe és füstölő mögé bújt, vérző szájú mongol vajákos a valós információkat.”

 

 

Ezen írásművet azonban ennél tovább nem érdemes olvasni, már senki nem fog tőle sem bepisilni sem be…ni! (https://index.hu/kultur/2024/02/03/bayer-zsolt-ungvary-krisztian-mongolia-dokumentumfilm-dns-aba-nemzetseg-hazugsag/)

 

 

Végül is, NEKI teljesen mindegy, ki, mit, milyen színvonalon ír, csak sokan, sokat írjanak és mindez, őRÓLA szóljon…

 

 

Budapest, 2024. február 3.

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 66
a héten: a héten: 340
a hónapban: a hónapban: 2124
összesenösszesen439132
az oldalt jelenleg nézik: 1