Fogarasi József

Tömegben – elvegyülve, révedezve

 

 

„Az a sok ’hókuszpókuszos’ szentéletű igehirdető ugyancsak tök pofára esne, ha egyszer nagy hirtelen bebizonyosodna: nem vagyunk egyedül az univerzumban. Rajtunk kívül más, intelligens(ebb) lények is élnek, tőlünk nem oly messze, talán csak néhány csillagévezred távolságra. Saját képzetük alkotta Istenséggel, általa varázsolt élővilággal, amelynek egyedei nem ismerik a szeplőtelen fogantatás meséjét, de az eucharisztia varázslatát sem. A feltámadásról már nem is beszélve! Lenne nagy riadalom és felbolydulás ITT, hiszékenyéknél, miként annak idején, amikor még az embertömeg igehirdetői szerint a föld tányérszerűen lapos volt és az univerzum forgott a föld körül.”

 

E miséző látványtömegre tekintve úgy tűnik: tudatilag, az objektív valóság el- és befogadására ma sem vagyunk felkészülve. A RÁCIÓ még mindig a bárdolatlan nyers ERŐ, bilincsbe vert foglya. Lehet, hogy egymás butításával tán fel kellene hagynunk?

 

„Akarjuk, hogy mindegyik úrnak

legyen meg a maga vitéze,

és senki se beszélje rá valamelyik vitézt,

hogy régi urát elhagyja, és hozzá jöjjön,

ebből ugyanis civakodás támad.”

/I. Szent István törvényei/

 

„az igazság erő nélkül keveset ér”

/I. (Szent) Orbán ige-törvényei/

 

A tény ugyan szomorú, azonban objektív és cáfolhatatlan: Jézus, a csinnadratta-kongresszusra - a brutálisan körbekerített magyar Hősök és országa ter(ület)ére - a jezsuita főpásztor barátságos invitálása ellenére, elfelejtett – ne szépítsünk: nem akart – megérkezni?! A beígért CSODA, (ismét) elmaradt!

 

 

Társadalmi célú hirdetés

MINDANNYINK pénzéből? NÉP-NEMZETI KONZULTÁCIÓ nélkül!

 

Így a magyar keresztény-katolikus főrendek által Budapest-kegyhelyre megrendelt és meghirdetett TALÁLKÁRA - mindannyiunk, de leginkább az EMBERISÉG legnagyobb bánatára - nem került sor. A bánatpénz összege - magyar valutában, a garanciális időn belül - a mozgásszabadságot korlátozó „kényszerparkolás”, az általános egészségügyi ellátás zavartalan biztosításának kockázati díjával együtt, a katolikus kegy-perselypénztáraknál – adószám-jel ellenében – felvehető!

 

„minden mérkőzés addig tart,

amíg meg nem nyerjük”

/I. (Szent) Orbán ige-törvényei/

 

Budapest, 2021. szeptember 12.

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 28
a héten: a héten: 320
a hónapban: a hónapban: 2432
összesenösszesen433232
az oldalt jelenleg nézik: 1