Fogarasi József

Kóser Lányok, Kóser Fiúk és a közpénzen folyamatosan - egyhelyben test edzve - sétálva vonuló Mир-menet: FIGYELEM!

 

 

Amennyiben a takaró-nívóprogram csupán ezen a minőségi színvonalon képes bármilyen műfajú „előadást” produkálni, úgy a nagyközönség részéről kéretik mindezt zárt körben megtartva előadni és megtapsolni! Mindeközben persze nem árt a természet jelenségeire is odafigyelni, nevezetesen: ha a félelem szülte erőlködéstől a gatya megtelik, a kiáradó hatalom-szag képes, akár szivárványillatot magára öltve terjedni és a keresztény-szabadságharcosi éleslátást elhomályosítani!

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 


 

 

Tisztelt Kubatov Gábor Úr!

 

 

Remélve és bizakodva: a fenti, kéretlen szórólap fizetett terjesztői vélhetően - a kezdődő demencia ellenére - a „Takaró oktatási-művelődési program”-nak köszönhetően az egyszerű és bővített szerkezetes szöveget még képesek elolvasni, majd értelmezni. Ennek betudhatóan a tartalmat sikerül felfogniuk, és a házban kifüggesztett táblán olvasható TILALOM szerint (nem) cselekedniük: „A szórólapok postaládába elhelyezése a HÁZIREND megsértést jelenti, ami jogi következményeket von maga után!”

 

 

Ráadásul, az Önök által szentként tisztelt alaptörvényi Biblia szerint

 

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy magán- és családi életét, otthonát, kapcsolattartását és jó hírnevét tiszteletben tartsák. A véleménynyilvánítás szabadsága és a gyülekezési jog gyakorlása nem járhat mások magán- és családi életének, valamint otthonának sérelmével.” Az állam jogi védelemben részesíti az otthon nyugalmát.”

 

 

Így hát, az említett és bemutatott szórólap terjesztőjének hívatlan társasházi látogatása, valamint a szórólap postaládámban történt elhelyezése, birtokháborításnak minősül. Ugyanazon szórólap több példányban egyszerre történő kihelyezése pedig, akár zaklatásként is értékelhető!?

 

 

Ugyanakkor, bátorkodva hivatkozom azon tényre, miszerint az Önök által szeretett, emberanyagból gyúrt, másokkal permanens szabadságharcot vívó, hasizomra gömbölyödő magyar lovashuszár-kapitányuk egyszer már értett az általam ki nem mondott szóból. Hatására - az első nép-nemzeti konzultációs kérdőívnek makulátlan kitöltését és megküldését követően - több, hasonló kérdőív – bedobással, postai úton, telefonon, e-mai útján stb. – hozzám történő eljuttatásával - ez eddig - nem kísérletezett. Bízom a Vezér által mutatott „jó példa” ragadós és maradandó voltában és Önök általi követésében annál is inkább, mivel Önöktől az említett „jó szokás” megtartását jelen írásban is kérem!

 

 

Budapest, 2021. június 26.

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 61
a héten: a héten: 576
a hónapban: a hónapban: 1420
összesenösszesen435456
az oldalt jelenleg nézik: 1