Fogarasi József

Bíróságunk ítélkező nyelvezete arrogánsan kurta, egyben szánalmasan fogyatékos…

 

 

... e nyelvezetet nem értő - igazságot magyar nyelven kereső - magyar polgár, iratkozzon vissza, az elemi oskolába!?

 

 

 

 

Tisztelt Olvasóim!

 

 

Álláspontom szerint – igazságszolgáltatás hiányában – a jogszolgáltatás kiemelt szolgáltatásnak, e tevékenység gyakorlója pedig kiemelt szolgáltatónak minősül, amelynek fogyatékos, selejtes, polgárt nem tisztelő produktumával szemben a jogkereső „fogyasztópolgárt” - minőséget garantáló, kellő súlyú és hatékonyságú - kiemelt „Szavatosságvédelem” kell, hogy megillesse. Ma mindezen garanciarendszer a jogállami kelléktárból hiányzik!

 

 

Aki részemre e fenti bírósági míves okirat - förmedvényfogalmazásban íródott - tartalmát emészthető és élvezhető módú műfordításban megküldi, annak személyére - elismerésben részesítése céljából - írásos folyamodványjavaslatot terjesztek elő a magyar Kárpát-nemzet jogász-hivatásrendjei alapíttatta legmagasabb rendű, rangú és méltóságú kvázi-állami kitüntetés adományozására hivatott Főméltóságú Adományozó Testület legközelebbi teljes és nyilvános ülése elé!

 

 

Aki pedig arra is talál tisztes magyarázatot, vajon a bíróság az általa említett 21. sorszámú végzés felperesnek történő – egyszerűbbnek és kivitelezhetőbbnek tűnő – közvetlen kézbesítése helyett, miért választotta e végzés tartalmának a jelen végzésbe foglalt - nyakatekert és szofisztikásan körmönfont megfogalmazású - beépítését, annak kijárom, hogy részére az adott bíróság az érintett Nagytiszteletű Bíró illetménye terhére tisztes mértékű/összegű szerzői díjat utaljon ki.

 

 

Továbbá, arra is kíváncsian várnám a tippeket vajon, mely „háttér-jogvédőhatalmak” szorgalmas és hatékony munkájának köszönhető a jogállami eredmény, miszerint csak több hónapos semmittevés elteltével kerül firtatásra az alperes jogalanyisága (jogképessége), illetve a képviseletére jogosult személyek képviseleti jogosultságának kérdése, holott a bíróságnak mindezt már – legalább – a keresetlevélre válaszoló alperesi nyilatkozat kézhezvételét követően kötelessége lett volna megtennie?

 

 

Addig is, amíg a kért „megfejtések” megérkeznek, kérem a „jövőbe tekintő kormányzásra” készülő Ellenzéki Összefogás Tisztelt Vezetőit egy olyan követelményprogram mielőbbi kidolgozására és választópolgári nyilvánosság elé tárására, amelyben egyértelművé teszik: a jövő jogállami-kormányzás, milyen szakmai minőségű és érdemi teljesítményű munkát vár el a - széles értelemben vett - közszolgálatban munkát/feladatot vállaló, közpénzből fizetett személyektől?

 

 

Budapest, 2021. március 26.

 

 

 

 

 

 


 

 

Látogatók száma

a mai napon: a mai napon: 101
a héten: a héten: 772
a hónapban: a hónapban: 2884
összesenösszesen433684
az oldalt jelenleg nézik: 1